Butoi din oțel inoxidabil orizontal 133lt
Butoi din oțel inoxidabil orizontal 133lt
Butoi din oțel inoxidabil orizontal 133lt
Butoi din oțel inoxidabil orizontal 133lt
Butoi din oțel inoxidabil orizontal 133ltButoi din oțel inoxidabil orizontal 133lt
Caracteristici
Dimensiuni
Înălţime (mm)520
Lăţime (mm) 750
Diametru Ø (mm)480
Diametrul capacului (mm)140
Toate caracteristicile
Butoiul orizontal din oțel inoxidabil de 133 de litri nu interacționează cu conținutul său, păstrându-i calitatea și gustul, se spală și se curăță ușor, nu necesită tratamente periodice. De asemenea, este rezistent, durabil și ușor de transportat.
Descriere completă
2 900 lei
Total:
2 900 lei
Garanția calității
Descriere

Butoaie de inox alimentar AISI304 de 133 de litri sunt destinate pentru depozitarea: apei, vinului, berii, sucurilor, produselor lactate, produselor apicole, uleiurilor, siropurilor și sosurilor, ingredientelor alimentare lichide și granulate, produselor chimice și multor altele.

Avantajele butoaielor din inox alimentar:

  • Durabilitate și fiabilitate: Oțelul inoxidabil are o rezistență mare și este rezistent la coroziune, ceea ce asigură o lungă durată de viață a butoaielor.
  • Igienă: Suprafața din oțel inoxidabil se curăță și se sterilizează ușor, minimizând riscul de contaminare a produselor.
  • Rezistență la coroziune: Oțelul inoxidabil nu este supus coroziunii, permițând utilizarea butoaielor noastre pentru depozitarea diferitelor lichide, inclusiv cele agresive.
  • Siguranță pentru produsele alimentare: Materialul nu interacționează cu produsele stocate, păstrându-le gustul și calitatea fără modificări.
  • Ecologic: Oțelul inoxidabil este un material complet reciclabil, reducând amprenta ecologică a produselor.
  • Stabilitatea temperaturii: Butoaie inox pot suporta temperaturi înalte și scăzute fără deformare și deteriorare.
  • Aspect estetic: Suprafața lucioasă a oțelului inoxidabil arată modern și profesional, fiind potrivită pentru orice design interior.
  • Ușurința transportului: Datorită rezistenței materialului, butoaie din inox pot fi ușor transportate, fără teama de a le deteriora în timpul mișcării.
  • Calitatea butoiului nostru orizontal de o sută treizeci și trei de litri este garantată de certificatul european de calitate ISO 9001.
  • Lucrăm cu oțel inoxidabil din anul 2005 și avem o experiență colosală, fiind cel mai mare producător de produse din oțel inoxidabil din țară.

Aceste avantaje fac din butoaiele noastre din inox alegerea ideală pentru depozitarea și transportul unei game largi de produse.
Butoaiele noastre sunt o soluție fiabilă și sigură, care păstrează excelent conținutul și au o durată lungă de viață.

Puteți cumpăra un butoi inox de 133 de litri de cea mai înaltă calitate de la showroom-ul nostru situat în Chișinău, pe strada Uzinelor 169, sau sunând la unul dintre contactele prezentate pe site.


Caracteristici
Dimensiuni
Înălţime (mm)
520
Lăţime (mm)
750
Diametru Ø (mm)
480
Diametrul capacului (mm)
140
Mufă filetată
DN½"
Indicații
Volum (lt)
133
Tip butoi
orizontal
Materiale
Material
oțel inoxidabil
Clasă de oțel
AISI 304