Despre companie

Pornind la drum în anul îndepărtat 2005, de-a lungul a 19 ani am oferit cu succes clienților noștri produse și servicii de calitate europeană, devenind cel mai mare distribuitor de oțel inoxidabil și producător de articole din oțel inoxidabil din Moldova.


Ce ne face să ne distingem și să rămânem lideri pe piață?

Profesionalismul nostru. Oferim consultanță calificată în alegerea tipului și clasei de oțel inoxidabil pentru orice aplicații, oferind fiecărui client o abordare individualizată. Majoritatea specialiștilor noștri lucrează în companie de la înființarea sa.


Suntem un partener de încredere.
Oferim o gamă largă de metale inoxidabile, colorate, din aluminiu și zincate, precum și produse din oțel inoxidabil. În plus, avem departamente speciale pentru vânzarea de elemente de fixare, echipamente de pompare și furtunuri.


De asemenea, oferim serviciile departamentului nostru de ingineri.
Specialiștii noștri nu doar proiectează și produc articole unice și personalizate la comandă, dar și consiliază clienții în alegerea soluțiilor cele mai adecvate care să crească eficiența afacerii lor.


Suntem lideri inovaționali.
Ne actualizăm și îmbogățim constant parcul de echipamente pentru prelucrarea metalelor, ceea ce îl face cel mai modern din țară și ne permite să realizăm chiar și cele mai complexe și neconvenționale proiecte.


Dispunând de producție și flotă auto proprie
, garantăm clienților noștri cel mai bun preț și livrare rapidă. Am creat o ofertă fără egal, care nu are analog pe piața din Moldova.


În prezent, suntem compania numărul 1
în domeniul oțelului inoxidabil din țară și continuăm să oferim cu succes clienților noștri produse și servicii de calitate europeană.


Fără a ne opri la ceea ce am atins
, extindem activ granițele, explorăm piețele externe și dezvoltăm exporturile pentru a satisface nevoia în creștere a clienților noștri străini.


Scopul nostru
este de a oferi companiilor noi oportunități, de a inspira oamenii cu idei noi, de a le face viața mai simplă și mai confortabilă, motiv pentru care partenerii noștri aleg să colaboreze cu noi!