Recenziile clienților

CENTRUL MEDIA PENTRU TINERI
CENTRUL MEDIA PENTRU TINERI
Prin prezenta scrisoare, Asociația Obștească „Centrul Media pentru Tineri” are deosebita plăcere să recomande SC„Metancor-Com”, SRL, care în acest an a devenit un partener responsabil și profesionist în realizarea unui proiect unic in Republica Moldova: realizarea de dispensere din oțel inoxidabil destinate igienei menstruale pentru a fi amplasate în școlile din țară. Astfel, într-un timp record, „Metancor-Com” SRL a elaborat o mostră de dispenser, conform cerințelor înaintate de partenerii de implementare UNFPA Moldova și a reușit să ne convingă că se viciile prestate sunt de calitate, iar dispenserul este realizat după toate standartele solicitate. În urma semnării contractului, „Metancor-Com” a realizat produsele din oțel inoxidabil în volum de 600 de unități, de înaltă calitate și în termenii agreați.

Am putea să menționăm în mod deosebit comunicarea eficientă pe care am avut-o cu echipa „Metancor-Com”, promptitudinea și responsabilitatea de care au dat dovadă.

Nu am avut nici un motiv de dezamăgire, astfel îi recomandăm cu toată încrederea și vom reveni la „Metancor-Com” SRL ori de câte ori vom avea nevoie de serviciile lor.
01 june 2024
INSTITUTUL DE MEDICINĂ URGENTĂ
INSTITUTUL DE MEDICINĂ URGENTĂ
Prin prezenta, administrația IMSP Institutul de Medicină Urgentă, confirmă executarea integrală și calitativă a contractului de achiziție publică nr. 735 din 16.11.2022 privind „Mobilier medical pentru Unitatea Primirii Urgente”.

Operatorul economic „Metancor-Com SRL” a livrat mobilier medical calitativ exact conform cerințelor tehnice, este de menționat calitatea îmbinărilor de metal (inox) prin sudură care este executată exemplar fără reziduuri sau ascuțișuri ceea ce duce la o curățare și dezinfectie a mobilierului în siguranță.

Institutul de Medicină Urgentă nu are reclamații față de operatorul economic „Metancor-Com SRL”.
03 april 2024
Agenția asigurare resurse și administrare patrimoniu
Agenția asigurare resurse și administrare patrimoniu
Prin prezenta, Agenția Asigurare Resurse și Administrare Patrimoniu, recomandă Compania Metancor Com SRL care-și îndeplinește obligațiile, respectând cu strictețe limitele, volumele, termenele și condițiile contractuale.

Aceste recomandări sunt bazate pe o colaborare pe parcursul anului 2023 de activitate și anume în cadrul procedurii de achiziție a mobilierului metalic pentru cantine.

Menționăm că, relațiile contractuale s-au realizat fără neclarități sau neconcordanțe, motiv pentru care nu au fost înregistrare careva litigii.

În calitate de Cumpărător, comunicăm faptul că Metancor Com SRL este un partener de încredere, cu o echipă profesionistă de angajați, oferind Bunuri de calitate.
07 february 2024
IMSP SCM „GHEORGHE PALADI”
IMSP SCM „GHEORGHE PALADI”
Administraţia IMSP SPITALUL CLINIC MUNICIPAL ’’Gheorghe Paladi”, informează că compania S.R.L.”Metancor-Com”, c/f 1005600033565, a executat integral condiţiile contractului de achiziţie publică nr. 06/01/14 din 04.01.2024, privind achiziţionarea Mobilierului pentru dotarea secţiei Terapie intensivă (Lot 4 Masa inox cu cuvetă, Lot 5 Masa cărucior pentru pansament steril, Lot 6 Masa depozitare instrumente medicale) şi confirmăm faptul că toate bunurile confecţionate sunt executate la cea mai înaltă calitate. Suntem satisfăcuţi de calitatea produsului autohton şi apreciem standardele pe care compania S.R.L.”Metancor-Com” le promovează.

Avînd în vedere cele menţionate mai sus, recomandăm compania S.R.L.”Metancor-Com”, ca un fimizor de bunuri.
04 january 2024